GİRESUN / BULANCAK - Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BULANCAK LOKMAN HEKİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İşletmelerde Mesleki Eğitim İlk GÜnü

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin 2024-2025 eğitim öğretim yılı süresince yapacakları işletmelerde mesleki eğitim 12.09.2024 tarihi itibariyle başlamıştır.Okulumuzda Sağlık Hizmetleri Alanında bulunan 12. sınıf öğrencilerimiz il sınırları içerisinde 7 farklı işletmede eğitim alacaklardır.Bu işletmeler arasında Bulancak Devlet Hastanesi,Bulancak Toplum ve Aile Sağlığı Merkezi,Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi,Giresun Ağız ve Diş Hastanesi,Giresun Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi,Giresun Göğüs Hastalıkları Hastanesi,Giresun Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi bulunmaktadır.Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerine eğitim sürecinde başarılar diliyoruz.

Yayın: 12.09.2024 - Güncelleme: 12.09.2024 16:53 - Görüntülenme: 119